Дата9 октября 2015 ПросмотровПросмотров: 729
Відгук щодо проходження курсу лікування в медичному кабінеті «Материнка», м.Кіровоград, вул. Пашутінська, 11/16.
Пацієнт : Сергій Олегович С., 1974 р.н., м.Харків.

Лікувався з 20.09.2015 по 07.10.2015 р. від варикозно розширених вен обох ніг. Кількість процедур – 39.
Відразу хочу відмітити професійність та повагу до пацієнтів з боку всього персоналу та особисто лікаря Терновської Тамари Олексіївни, бо це відчувалось ще з першого дзвінка до медичного кабінету.

Всі необхідні аналізи, результати обстежень УЗД, фотознімки та інше, я переслав за допомогою електронної пошти, після чого (майже на другий день) зі мною зв’язався лікар, яка уточнила деякі моменти в особистій бесіді, після чого зазначила, що може мені допомогти, але остаточне рішення буде прийняте після очного обстеження. Цей підхід мені дуже сподобався, бо при цьому економиться дуже багато часу та коштів.

Мабуть, для мене самим складним спочатку було дотримання необхідної дієти, а саме : їжа без солі, бо я вживав багато солі, тому перший тиждень було важкувато. Також дуже хотілось чашки ароматної кави. Але…. Якщо ти не маєш можливості змінити обставини, зміни своє ставлення до них. Та й людина до всього звикає, й десь на дев’ятий-десятий день дієта вже не приносила будь-яких незручностей.

Щодо самого лікування, ще раз хочу відзначити професіоналізм всіх без винятку працівників медичного кабінету, який у сукупності з чутливим ставленням вже на 5-7 процедурі почав давати результати – я чітко помітив, що вени на правій нозі стали помітно ховатися. Десь на 15 процедурі «стала тягти» (поболювати) сама більша вена, яка починала виступати в районі паху та спускалась аж до стопи (до лікування), але ні – вона стала ховатися. Ці болі були не дуже сильні, та зникали після 15-30 секунд ходьби. У статичному положенні практично нічого не турбувало. Також хочу відмітити препарат, точного найменування якого не пам`ятаю, але персонал називав «болтушка» - дуже гарно допомагає знімати больові синдроми в місцях, де скорочуються вени.

Взагалі, коли я їхав до Кіровограда, я дуже сумнівався, допоможе цей метод лікування, чи ні.
Тепер я впевнений – Допомагає!!!


Шановна Тамаро Олексіївно та весь персонал медичного кабінету «Материнка», дуже дякую Вам за те, що ви робите!!!

Здоров’я, сил та натхнення Вам у Вашій нелегкій праці. Щиро Вам вдячний.
Дата29 сентября 2015 ПросмотровПросмотров: 710
«Иметь здоровые ноги без варикоза – это не только красиво, но и необходимо для полноценной и интересной жизни».

Варикозное расширение вен, доставшиеся мне в наследство от мамы, на ноги которой я не могла без боли смотреть, с каждым годом доставляло массу проблем. Я уже не говорю об эстетической стороне, ноги просто быстро начинали уставать и даже появилась боль в венах. В голове два последних года крепко засела мысль: «Должен же быть какой-то метод без операций и вредительства для организма….».
И вот случилось чудо, иначе я то не называю. Просматривая очередную информацию в интернете, я вдруг увидела сайт медицинского сайта «Материнка». Не знаю, что точно меня задержало на нем, но я прочитала все от и до. И твердо решила для себя : «Это то, что мне нужно. », на интуитивном уровне я поверила, что именно здесь мне и маме помогут. Правда, позвонила не сразу…. Началась война. Но в сентябре 2014 года я набрала номер центра (мне ответил приятный и приветливый голос Анечки) и записалась вместе с мамой на лечение. Да, да…. Не на калеченье, а на лечение.
В сентябре 2015 года мы приехали на повторный курс, это обязательно, если у вас была многолетняя проблема. Сказать, что наши ноги стали здоровые и красивые за время лечения – это не сказать ничего. Оздоровился весь организм, мы посторойнели, похорошели, и мне кажется, даже помолодели. Очень важно было придерживаться бессолевой диеты, поверьте, это не так тяжело, здоровье дороже. Моя мама выдержала такую диету целый год, и у нее хорошие результаты. А ведь дело доходило до трофической язвы….
Нам, живущим в Украине, просто повезло, что есть такой врач от Бога (и это правда) Терновская Тамара Алексеевна. Низкий поклон и долгих лет жизни этой хрупкой, но такой сильной духовно женщине за ее труд и помощь людям!!!
Также нельзя не высказать огромную благодарность всему чуткому и профессиональному коллективу «Материнки». Без них не было бы такого приятного и позитивного оздоровления. Чувствуется забота и желание помочь людям.
Поверьте в этод метод, и Ваша жизнь наполнится новыми ЗДОРОВЫМИ ощущениями!!!

Елена К., 47 лет
Валентина Ш., 70 лет.
г. Лисичанск
29.09.2015
Дата18 сентября 2015 ПросмотровПросмотров: 1315
Я, Галина Олександрівна Б. проживаю в м. Кіровограді. Неодноразово зверталась до медичного кабінету "Материнка". В серпні 2015 року у мене був карбункул на обличчі і запалення тромбофлебіту на нозі. Мені вилікували без хірургічного втручання карбункул і тромбофлебіт. Я дуже вдячна Тамарі Олексіївні і всім працівникам цього закладу за професіоналізм, людяність, вірність клятві Гіпократа. Спасибо велике, доброго Вам здоров'я і процвітання.
18.09.2015
Дата15 июля 2015 ПросмотровПросмотров: 1255
Мне 75 лет. Я имела большую проблему с варикозным расширением вен. Казалось, что уже не поправить. Но в "Диалоге" вычитала о лечении в "Материнке". Я обратилась к Тамаре Алексеевне Терновской. И она со своим коллективом окружили меня вниманием и мой варикоз отступил. Я очень благодарна Тамаре Алексеевне Терновской и всему коллективу.
С уважением,
Шмелева Т.И.
15.07.2015
Дата3 марта 2015 ПросмотровПросмотров: 1154
Хочу висловити подяку центру "Материнка", зокрема Терновській Т.О., за цей метод лікування варикозної хвороби, який є дійсно ефективним та безболісним. За короткі терміни можна позбавитись цієї проблеми і любуватись своїми гарними ніжками:)
Також хочу висловити подяку працівникам центру за уважність та професійність.
Дякую Вам, ви допомогли здійснитися моїй мрії сотен жінок та чоловіків.

Д.,24 роки
м.Київ,
03.03.15
Дата12 декабря 2014 ПросмотровПросмотров: 1121
Доброго дня! Хочу сказати, що це неперевершений метод, чудова команда і надзвичайний лікар! За ці два тижні, що знаходилась на лікуванні, не раз думала - якби мала медичну освіту, обов'язково поїхала б на навчання і стажування до Тамари Олексіївни! Маю, чи вірніше мала варикозну хворобу після народження першої дитини, якій вже виповнилось до цього літа 10 років, тому всі ці 10 років активно цікавилась цією проблемою. Але, крім операції або склеротератії (яка в моєму випадку взагалі неможлива, а мені її пропонували і не раз), нічого сучасна медицина запропонувати не могла. Пройшла також курс лікування у нас, в Києві, у Панасєвіча-Свірського, хто цікавився, знає про що йдеться, не скажу, що результатів не було, але вени знов з'явились після народження другої дитини. До того ж лікування у нього було дуже довгим (майже всю зиму) і дуже дорогим! А тут за 2 тижні я позбулася проблеми, яку не могла вирішити 10 років! Що тут скажеш - здоров'я і наснаги Тамарі Олексіївні і колективу "Материнки"! Вже безліч знайомих від мене туди поїхали цієї осені і всі залишаються дуже і дуже задоволені! P.S. Тамаро Олексіївно, якщо мене пом'ятаєте, мій Вовка зараз в рекламі Київстара з Русланою Писанкою по всім каналам і на бігбордах, довожу до вашого відома, як і обіцяла!
Дата10 октября 2014 ПросмотровПросмотров: 1031
Таких результатов по лечению варикоза, наверно, нигде не найти. Приезжаю уже 3ий раз.

--- #1

Я приезжаю в Кировоград, в медицинский центр "Материнка" уже 3ий раз. И что я хочу сказать,таких результатов по лечению варикоза, каких я достигла здесь, наверно нигде не найти. Еще 3 года назад у меня был тромб и врачи настаивали на операции, но попав в "Материнку" у меня полностью исчез этот тромб, капиллярные тромбы,спрятались варикозные узлы.
И паралельно я решила гинекологические проблемы, рассосалась киста.
Я очень благодарна коллективу "Материнки", огромное спасибо их золотым рукам, и в частности Терновской, Тамаре Алексеевне, это врач, которая по настоящему лечит людей и лишний раз доказывает, что варикоз излечим.
Желаю всем сотрудникам, здоровья, счастья и процветания "Материнки"!

Алла Б.,г.Одесса
10 окт. 2014
Дата24 сентября 2014 ПросмотровПросмотров: 980
24.09.2014
Я, Ігор Валентинович С., лікувався в закладі «Материнка» від варикозу. Після лікування відчуваю себе добре. Дякую за лікування і за гарний колектив.
Дата13 сентября 2014 ПросмотровПросмотров: 1011
Я очень благодарна и признательна Тамаре Алексеевне и всему коллективу «Матерынка» за доброе приветливое отношение. Все сотрудники очень компетентны, внимательны, заботливы и отзывчивы.
Девочки! Сколько у вас терпения, взаимопонимания, выдержки, силы духа, мужества.
Вы делаете благое дело.
Спасибо, Вам, огромное!
Пусть счастье улыбнется и сбудутся мечты!
Пусть солнышко смеется,
А в месте с ним и Вы!
13.09.2014 Инна, г. Сумы.
Дата7 августа 2014 ПросмотровПросмотров: 866
Мищенко Вера Алексеевна.
«Материнка» нам почти, что мамой стала:
Сколько здесь заботы, доброты.
Несколько сеансов: - вен. почти не видно стало,
И на мир уж по-другому смотришь ты:
Сердце наполняется любовью
Хочется собою целый мир обьять.
С обновленным Духом, телом, кровью
Новым, сильным, добрым человеком стать.
Атмосфера в «Центре» - будто в храме –
Здесь царят уют и тишина.
У медсестер руки – словно руки мамы
А душа любовью, состраданием полна
Дата28 марта 2014 ПросмотровПросмотров: 945
Я, Леся Миколаївна П., проживаю у м. Києві.
У мене був варикоз на двох ногах та на передній частині плеча після народження двох дітей. Зараз у мене варикозу немає. Почуваюся я добре. Хочу подякувати усьому колективу «Материнки» та Тамарі Олексіївні особливо, за їхню турботу і материнське ставлення до своїх пацієнтів. Єдине, що можна ще побажати, щоб їхні філіали були по всій Україні, щоб більше людей змогли лікуватися без відриву від роботи і сім’ї.
28.03.2014 р.
Дата9 августа 2013 ПросмотровПросмотров: 973
Хирург отказался делать мне операцию, из-за риска тромбоза вен. Я пришла домой и стала искать выход из ситуации. И нашла сайт www.varicozy.net. :) Почитала. Не поверила, что все так просто и эффективно. И купила билет в Кировоград, чтобы лично убедиться в достоверности метода Тамары Алексеевны Терновской (или, наоборот, разочароваться). Скажу сразу, что второе не осуществилось. Я рассматриваю свои ноги после 15 процедур и не верю что это мои ноги. :)
Впечатления: очень мягкая, душевная атмосфера в кабинете, медсестры и врачи - золотые руки. Желание помогатьлюдям - вот что движет всем коллективом мед кабинета "Материнка".
Спасибо большое!
Тамара Алексеевна - уникальная.
Хорошо, что я Вас нашла.
Хорошо, что Вы есть.

Екатерина К., г. Киев, август 2013
Дата8 августа 2013 ПросмотровПросмотров: 2899
Відгук – враження від обслуговування
Відгук – враження від обслуговування "Материнки".





Про медичний кабінет "Материнка" (м. Кіровоград) я довідався випадково від дуже відомого та надзвичайно авторитетного працівника охорони здоров`я нашої області, високофахового спеціаліста-хірурга, головного лікаря онкодиспансера Констянтина Володимировича Яринича, який порадив мені через цей кабінет привести в належний стан ноги, які ще з моїх юних років постійно страждали від ударів під час гри у футбол, а з роками на ногах проявився повноцінний варикоз...
Дата6 декабря 2012 ПросмотровПросмотров: 1566
Дякую Вам Тамаро Олексіївно, дякую вам, дівчата, що робите добру справу! Мені 25 років, ще навіть не народжувала, але варикоз прийшов і до мене, а ховати ноги під довгими спідницями не хотілося аж ніяк. Тут за справу взялася матуся, яка, в пошуку рецептів від варикозу, знайшла сайт вашої лікарні "Материнка".
Лікування пройшло швидко та майже зовсім безболісно! 5-ти процедур мені вистачило, щоб повністю вилікуватися! Окрім того, позбулася проблеми нічного хропіння, що теж порадувало. Приємним бонусом було привчитись до їжі без солі.
Якийсь час венка ще давала про себе знати, що пов'язано з поверненням солі у щоденний раціон. Але згодом минулося.
Розказати яка я щаслива, що не маю тепер комплексувати, коли йду в короткій спідниці, що не відчуваю постійної болі у вені, набряклість ніг після неможливо! Хочеться кричати від радості!
Наразі, я бігаю на підборах щодня, активно займаюсь спортом, а варикозу наче й не було!!!! )))
Щиро вам дякую за порятунок краси!!!!! Дай вам Бог здоров'я!
З повагою Лілія Ф., смт С. Чернігівської області.
Відгук вдячності за спасіння краси)))))

Відгук вдячності за спасіння краси)))))
Дата26 апреля 2012 ПросмотровПросмотров: 1996
Болкова Елена Станиславовна (1970 г.р.), Прага
Варикоз появился после рождения первого ребенка в 26 лет. Жалоб особых не было, очень раздрожал внешний вид ног: синяя сетка, выпуклые вены. Лечение в мед кабинете "Материнка" проходила с 29. 03 по 11.04.12 Лечение перенесла хорошо, никаких побочных эффектов не имела. После прохождения лечения ногам вернулась былая краса и молодость:-), чему я безумно рада. Большой человеческий поклон и спасибо Терновской Тамаре Алексеевне, Анечке, Ирочке и Ларисе! Навеки Ваша поклонница

Контакты

Запись на прием
тел. +38(0522)270377
тел. +38(050)8078724

Украина
г. Кировоград
ул. Пашутина 11/16

Карта проезда

Сейчас на сайте

Яндекс.Метрика